Pohjalaisen arkisto

Laivapuiston lomarieha tulee taas – veti viime vuonna tuhansia kävijöitä

Laivapuiston lomarieha veti tuhansia kävijöitä viime vuonna. Kuvat: Anna Tervahartiala
  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

Tapahtuma sai alkunsa, kun tapahtuman äiti Karin Äijö luki jutun lapsiperheiden ahdingosta ja siitä, kuinka joidenkin lasten kesäloman kohokohta saattaa olla pääsy kauppareissulle äidin kanssa.

Ilmaisen tapahtuman suosio oli valtaisa. Äijö sanoo, että muutaman tunnin tapahtuma veti 4000–5000 kävijää. Tänä vuonna hän ei ollut varma, jaksaako hän huonontuneen terveydentilansa vuoksi lähteä hommaan uudelleen.

– Eräänä päivänä minulle täysin tuntematon ihminen tuli kertomaan, että hänen 7-vuotias poikansa oli sanonut, että Laivapuiston lomarieha oli hänen elämänsä kaunein kesäpäivä.

Ja niin, Äijö puuhajoukkoineen järjestää Laivapuiston lomariehan 28. kesäkuuta.

Tapahtuma on ilmainen kaikille lapsille ja se järjestetään kokonaan talkoovoimin. Äijö kertoo, että vapaaehtoiseksi ilmoittautuvia tulee koko ajan lisää.

Tapahtumassa mukana olevat seurat ja yritykset ovat myös mukana vapaaehtoisesti. Äijö kertoo, että luvassa on piirustusta, cheerleadingia, jalkapalloa, nukkesairaalaa... Kaiken ikäisille lapsille jotakin.

Kuten viimeksikin, tänä vuonna yritykset lahjoittavat tapahtumaan tarjoiltavia. Äijö sanoo, että lahjoituksen suuruudella ei ole väliä. Pienikin lahjoitus on iso juttu.

– Jos joku seura, yritys tai henkilö haluaa olla päivässä jollakin tavalla mukana, minuun voi ottaa yhteyttä.

ANNA-PIA AHOLA

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli