Näin SJK tulovirtansa hankkii – puheenjohtaja Sarajärvi kertoo, mitä liikevaihdon kasvattaminen vaatii ja miksi siihen on syytä pyrkiä

Jaa artikkeli

– SJK-konsernin liiketoimintaan kuuluu kiinteistösijoittamista ja kiinteistökonsultointia, meillä on stadion, jossa järjestetään paitsi otteluita myös konsertteja ja kokoustiloissa kokouksia ja muita tapahtumia, on fysikaalinen hoitolaitos ja jalkapallohalli, Sarajärvi luettelee.

Sarajärvi piti alunperinkin tärkeänä sitä, että SJK:n taloudenpito olisi niin laajaa ja sopivin väliajoin kasvavaa, että yksi tai kaksi urheilullisesti huonoa kautta eivät kaada joukkuetta kanveesiin.

– Pyrimme kasvamaan seuraksi, joka pystyy säilyttämään toiminnan tason, vaikka jatkuvaa urheilullista menestystä ei tulisi. Sitä olemmekin saaneet tässä nyt pari vuotta opetella, Sarajärvi hymähtää ja viittaa kahden viime kauden värikkäisiin vaiheisiin.

Kevättalvesta 2017 alkaen kevääseen 2018 mennessä SJK:n liigajoukkueella ehti olla kuusi eri päävalmentajaa vain 15 kuukauden aikana.

Videolla Sarajärvi kertoo mm. miksi urheiluliiketoiminnassa olisi syytä kiinnittää nykyistä enemmän huomiota käyttökatteen merkitykseen.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje