Pöytyä nollasi Vähänkyrön Viestin

  • Ilkka-Pohjalainen

– Pitää paikkansa, huonoa oli. Meillä oli kuitenkin vastassa hyvä ulkopelijoukkue, muistutti Viestin pelinjohtaja Pekka Mäntymaa.

– Pelasimme kauden parhaan ulkopelimme, säesti Pöytyän pelinjohtaja Jussi-Pekka Niittymäki.

Hyvästä ulkopelistä saatiin viitteitä jo ensimmäisessä vuorossa, jossa Pöytyä teki kärjestä ajon Roni Wahlille. Kyseessä on sama pelaaja, joka pelaa näkyvässä roolissa Superpesistä Hyvinkään Tahkossa.

Viesti sai kuitenkin torjuttua Pöytyän kaikki ensimmäisen vuoron kolme ajoa. Jos ulkopelimiinus on pakko asettaa, niin se tulee toiseen vuoroon, jossa Pöytyä hankki jakson voittojuoksun vapaataipaleella.

– Ulkopelimme pysyy hyvällä tasolla, mutta on mietittävä, mitä keksimme sisäpelimme parantamiseksi, suunnitteli Mäntymaa.

Ensimmäisen jakson ainut hyökkäyksenpoikanen oli kolmannessa vuorossa, jossa sekä Mika Joensuu että Kalle Kero pääsivät yrittämään kotiutusta.

Viestin sisäpeli oli läpi ottelun vaisua. Kertaakaan ei saatu koko lyöntijärjestystä läpi, eikä kolmosella käynyt kuin viisi pelaajaa. Parhaimmillaan yhdeksän pelaajaa ehti lyödä ennen kolmea paloa.

Toisellakaan jaksolla Viestin pelaajia ei kolmosella monta kertaa kytännyt, mutta kaikkia kolmea päästiin kuitenkin yrittämään kotiin.

SEPPO HAUTALA

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli