Tämä työ voitti kampussillan ideakilpailun – ”Silta sopii paikalle kuin olisi siinä aina ollut”

Sarbage-ryhmän voittotyö. Kuvat: Vaasan kaupunki
  • Ilkka-Pohjalainen

Voittaja on Aalto-yliopiston ryhmä Sarbage kilpailutyöllään. Ryhmään kuuluvat Santtu Virtanen, Iiro Virta ja Lauri Kärpänoja. Heidät palkittiin 5 000 euron rahapalkkiolla.

– Tässä työssä nousi esiin materiaalin ja muodon yksinkertaisuus, lisäksi se istuu hyvin sijaintiinsa ja on silti omaleimainen. Ratkaisu on luonteva, se sopii paikalle kuin olisi siinä aina ollut, kaavoitusjohtaja Päivi Korkealaakso perusteli voittotyötä.

Vaasan kaupunki voi käyttää varsinaisessa suunnittelutyössä hyväkseen kaikkia kilpailutöitä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli