Televisiossa keskiviikkona: Poliisi-Oskari sai potkut, koska auttoi ex-tyttöystävänsä Kristan pakoon – odotukset uudelle Koukussa-kaudelle ovat kovat

Ensimmäisellä kaudella Tommi Eronen ja Matleena Kuusniemi palkittiin roolisuorituksistaan Kultaisella Venlalla. Toisella kaudella Eronen esittää entistä poliisia ja Kuusniemi entistä narkkaria. Kuva: Dan Castledine / Yle Kuvapalvelu
Jaa artikkeli

Muistatko vielä kolmen vuoden takaisen Koukussa-sarjan, jossa seurattiin huumerikollisen ja poliisin mutkikasta ihmissuhdetta? Vuoden parhaan draamasarjan Venla-pystin napannut kymmenosainen tv-draama saa vihdoin jatkoa.

Myös sarjassa aikaa on tässä välissä kulunut kolme vuotta.

Rikostutkija Oskari Autio (Tommi Eronen) on menettänyt työnsä sen vuoksi, että hän suojeli entistä tyttöystäväänsä ja poikansa äitiä Kristaa (Matleena Kuusniemi) ja auttoi tämän pakoon. Autio asuu pienessä mökissä, käy töissä rakennuksella ja hoitelee siinä sivussa velanperintähommia pikkurikolliselle.

Isompaakin keikkaa olisi tarjolla, eikä kaikki ole ihan sitä, miltä ulospäin näyttää.

Krista asuu Thaimaassa

Krista asuu Thaimaassa ja pyörittää uuden miesystävänsä apuna matkailualan yritystä sekä pienimuotoista pilvibisnestä. Hän ei kuitenkaan vaikuta kovin onnelliselta, vaan kulkee otsa rypyssä suurimman osan aikaa.

Tilannetta ei helpota huoli nuoreksi aikuiseksi kasvaneesta Niko-pojasta (Santeri Helinheimo Mäntylä). Niko ei luota isäänsä, joka joi perheen asunnon alta jouduttuaan työttömäksi.

Odotukset ovat kovat

Parhaan draamasarjan lisäksi myös Eronen ja Kuusniemi palkittiin roolisuorituksistaan Venlalla. Sarja kahmi palkinnot myös ohjauksesta ja käsikirjoituksesta.

Odotukset tälle toiselle ja samalla myös viimeiselle kaudelle ovat siis kovat.

Kahdeksanosaisen kauden ensimmäinen jakso lähtee käyntiin hitaasti lämmitellen. Lopulta tarina lähtee kuitenkin rullaamaan.

Ristiriitoja ja tukahdettuja tunteilta ei vältellä tälläkään kertaa. Riippuvuuksista suurin on rakkaus.

Miten Kristalle ja Oskarille käy? Ovatko he hyviksiä vai pahiksia? Se selviää talven aikana. ****

TV2 keskiviikko 19.12. klo 21.00

Riikka Happonen

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje