Vaasalainen perheenisä voitti pullonpalautusautomaatilla 100 000 euroa

  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

– Voitto tuntui epätodelliselta. Laskimme voittokuitista nollia yhdessä perheen kanssa kaupan hyllyjen välissä ja ihmettelimme, mitä tämä nyt tarkoittaa, voittaja kertaa heinäkuun lopun tapahtumia hymyssä suin.

Pullonpalautusarpajaisissa on kyse Lidlin ja K-ryhmän kaupoissa toteutettavista arpajaisista, joissa asiakas voi pulloautomaatilla ohjata panttisumman arpajaisiin ja tukea samalla Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaa.

– Lapsiperheen isänä olen mielelläni halunnut ohjata pullonpalautusrahat hyvään tarkoitukseen. Lasten harrastukset ja koulukirjat maksavat. On tärkeää, että kaikilla on tulotasosta riippumatta antaa lapsilleen mahdollisuus kouluttautua ja harrastaa, hän sanoo.

Pullonpalautusarpajaiset on Parpa Oy:n järjestämät arpajaiset, joihin voi osallistua kaikissa Suomen Lidleissä ja useissa K-ruokakaupoissa. Yhden arvan hinta on 5 senttiä, ja osallistua voi vaikka yhdellä pullolla tai tölkillä. Tiedon voitosta saa heti automaatilla. Palautusarpajaisiin ja hyväntekeväisyyteen voivat osallistua kaikki, Palautusarpajaisissa ei ole ikärajaa.

Arpajaisten tuotoilla tuetaan kotimaassa syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista. Tuki kohdennetaan lapsille ja nuorille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiin on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden haasteiden vuoksi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje