Vaasan Palloseura hyytyi tasapeliin sarjajumbon kanssa

Steven Morrisseyn maali ei riittänyt VPS:lle. Kuva: Selma Paavola
  • Ilkka-Pohjalainen

Ottelu noudatti avauspuoliajalla odotettua kaavaa. VPS piti palloa juuri niin paljon kuin halusi JJK:n vetäytyessä matalalle tukkimaan välejä. 17. peliminuutilla VPS onnistui ensimmäisen kerran murtautumaan JJK:n puolustuksen selustaan, kun Steven Morrisey pelasi hienosti yhteen Joonas Vahteran kanssa. Morrissey siirsi pallon ulkosyrjällä Vahteralle, joka jatkoi kantapäällä pallon JJK:n puolustuslinjan taakse ja Morrissey viimeisteli varmasti maalin päästyään nokikkain JJK-vahti Teppo Marttisen kanssa.

23. peliminuutilla Vahtera hätyytteli maalia, mutta jatko Jesper Engströmin keskityksestä suuntautui vain tolppaan. Puoliajan lopulla myös JJK:lla oli paikkansa, jotka VPS:n puolustus hoiti kunnialla.

JJK tuli tasoihin heti toisen puoliajan alussa, kun VPS:lle poikkeuksellinen pitkä avaus palautettiin välittömästi takaisin VPS:n rangaistuslueelle. VPS:n toppari Ville Koskimaa luki pallon lentoradan väärin ja puski ohi pallosta, jonka jälkeen JJK:n Gael Etock pääsi nostamaan pallon VPS-maaliin yli Marko Meeritsin.

Toinen puoliaika oli Vaasan Palloseuralta vaisu ja JJK pystyi nostamaan pelinsä tasoa. Molempien joukkueiden maalintekopaikoista huolimatta osumia ei enää nähty.

VPS on vasta kuudes joukkue, joka on menettänyt jalkapalloliigassa pisteitä JJK:lle. Helsingin Jalkapalloklubi voitti omassa ottelussaan PS Kemin 3–1, joten VPS:n ero sarjakärkeen kasvoi jo kahdeksaan pisteeseen.

ANTTI SALMENSAARI

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli