Vaasan yliopiston uusi maisteriohjelma Helsingissä veti hakijoita

Jaa artikkeli

Vaasan yliopistoon tuli 980 hakemusta tiistaina päättyneessä korkeakoulujen yhteishaussa. Vaasan yliopistoon oli mahdollista hakea sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaan sekä kauppatieteellisen alan opintoihin.

Ensimmäistä kertaa haussa olleeseen sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaan hakijoita oli 318. Ohjelmaan valitaan 20 opiskelijaa aikaisemman korkeakoulututkinnon perusteella. Opetus toteutetaan pääosin Helsingissä. Ohjelmaan valitut opiskelijat suorittavat hallintotieteiden maisterin tutkinnon, jonka pääaine on sosiaali- ja terveyshallintotiede.

– Sosiaali- ja terveyshallintotieteen opintoja ei ole tarjolla pääkaupunkiseudulla, joten tarve maisteriohjelman toteuttamiseen on valtava, kertoo professori Pirkko Vartiainen sosiaali- ja terveyshallintotieteen yksiköstä.

Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnollista, taloudellista ja johtajaosaamista sekä esimiesvalmiuksia ja kouluttaa osaavaa henkilöstöä sosiaali- ja terveysalalle.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje