Wärtsilä valitsi ensimmäiset yhteistyökumppanit Smart Partner Campukselle

Kuvassa Kubal Chandrashekner Danfossilta, Jussi Laine Demos Helsingistä, Peter Ståhlberg NLC Ferrystä, Juhani Pitkänen Royal Caribbean Cruises, Heidi Kuusniemi Vaasan yliopistolta, Hans-Alexander Öst Vaasan Sähköltä ja Roger Holm Wärtsilästä. Kuva: Jarno Pellinen
  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

Wärtsilä on nyt valinnut näiden toimijoiden joukosta ensimmäiset yhteistyökumppanit ja ensimmäisessä vaiheessa Smart Partner Campus -konseptia lähtevät yhdessä Wärtsilän kanssa suunnittelemaan Danfoss, Demos Helsinki Oy, NLC Ferry Ab Oy, Royal Caribbean Cruises Ltd, Vaasan Sähkö Oy ja Vaasan yliopisto, Wärtsilä tiedottaa.

– Nyt valitut yhteistyökumppanit ovat sellaisia, jotka ovat valmiita sitoutumaan nimenomaan uuden toimintamallin suunnitteluun ja ns. playbookin luomiseen. Tarkoituksenamme on luoda sellainen globaali ja riittävän joustava konsepti, jossa mahdollisimman moni taho voisi olla mukana eripituisia ajanjaksoja, joten uusia kumppaneita otetaan mukaan säännöllisesti hankkeen edetessä, kertoo Wärtsilän teknologiajohtaja Hannu Mäntymaa.

Wärtsilä ilmoitti viime elokuussa rakentavansa Vaasan Vaskiluotoon uuden tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskuksen Smart Technology Hubin vuoden 2020 loppuun mennessä. Osaksi Hubia rakentuu monipuolinen älykkään merenkulun ja energiatuotannon osaamiskeskittymä Smart Partner Campus, jossa tutkimusta ja tuotekehitystä tehdään yhdessä alan yritysten, startupien ja tutkimusyhteisöjen sekä Wärtsilän yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje