Yksi kuoli rekan ja kolmen henkilöauton kolarissa

  • Ilkka-Pohjalainen

Alustavan tiedon mukaan säiliörekka oli ollut matkalla Lapualta Seinäjoen suuntaan, kun tässä vaiheessa tuntemattomasta syystä vastaan tulleesta autoletkasta yksi henkilöauto oli ajautunut suoraan rekan nokkaan. Rekan nokkaan ajautuneen ajoneuvon kuljettaja menehtyi törmäyksen seurauksena.

Törmäyksen jälkeen kahteen onnettomuusautoon törmäsi vielä kaksi muuta letkassa mukana ollutta henkilöautoa. Kaikissa törmäyksessä mukana olleissa ajoneuvoissa oli vain kuljettaja. Kaikki kuljettajat loukkaantuivat jollakin tavalla ja heidät toimitettiin sairaalahoitoon. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole tietoa mahdollisista muiden osallisten vammojen vakavuudesta.

Valtatie 19 oli useita tunteja suljettuna liikenteeltä ja poliisi ohjasi paikalla liikennettä. Rekka perävaunuineen saatiin nostettua illalla.

Liikennettä ohjattiin kiertämään Ruhan kautta, jossa myös sattui onnettomuus. Kyseessä oli yhden auton ojaanajo. Ojaanajo oli sattunut Kellojantieltä hieman Seinäjoelle päin. Ojaanajosta ei oletettavasti koitunut suurempia vahinkoja, Ojaanajosta aiheutui jonkin verran lisää ruuhkaa ja liikenne kulki hitaasti molemmin puolin.

Poliisi muistuttaa, että liikenneonnettomuuksien yhteydessä onnettomuuspaikkoja ja liikenteenohjaajia lähestyttäessä on syytä hiljentää hyvissä ajoin ajoneuvon nopeutta ja valmistautua pysähtymään, jotta vältytään lisäonnettomuuksilta. Lapuan onnettomuuden yhteydessä sattui läheltä piti -tilanteita, mutta uusilta onnetomuuksilta onneksi vältyttiin.

Onnettomuudessa oli osallisena kaikkiaan neljä ihmistä. Onnettomuuden syystä ei ole toistaiseksi tietoa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli