Vaasan seudulla varastettu tänä keväänä useita peräkärryjä ja venetrailereita – poliisi julkaisi listan

Kuva ei liity varkaustapauksiin. Kuvituskuva.
Jaa artikkeli

VAASA

Vaasassa ja lähipaikkakunnilla on alkutalvesta ja keväällä varastettu useita peräkärryjä ja venetrailereita, kertoo Pohjanmaan poliisi. Monen varastetun venetrailerin kyydissä on lisäksi ollut vene ja sen perämoottori.

Myös erilaisia veneitä ja perämoottoreita itsessään on ilmoitettu anastetuiksi.

Tammikuun alkupäivinä Laihialta varastettiin venetraileri, jonka rekisteritunnus on WXR-517. Trailerin kyydissä oli Master 410 - merkkinen alumiininen pulpettivene, jossa 20 hv:n Yamaha -merkkinen perämoottori.

Tammikuun alussa Vähästäkyröstä vietiin peräkärry, jonka rekisteritunnus on PZO-120.

28.–29. helmikuuta Vaasasta anastettiin peräkärry. Sen rekisteritunnus on PUG-820.

18. maaliskuuta Vaasasta vietiin peräkärry. Sen rekisteritunnus on WSB-179. Huhtikuun lopulla Vaasasta vietiin peräkärry, jonka rekisteritunnus on PVU-554.

Huhti-toukokuun vaihteessa Kristiinankaupungista varastettin veneenkuljetustraileri, jonka rekisteritunnus on WGP-954. Trailerin kyydissä oli moottorivene ja perämoottori.

Vaasasta varastettiin huhtikuun loppupuolen ja toukokuun alun paikkeilla peräkärry, jonka rekisteritunnus on DHU-185. Peräkärryn tuntomerkki on, että se muistuttaa hieman hevoskuljetuskärryä.

Vaasasta on varastettu 5.-6. toukokuuta veneenkuljetustraileri, jonka rekisteritunnus on WLT-837. Kyydissä oli Rönnqvist 15R -merkkinen vene ja veneen perässä kiinni Yamaha -merkkinen 20 hv 2-tahtimoottori.

7. toukokuuta iltapäivällä Maalahdessa murtauduttiin varastoalueelle ja tekijät anastivat erilaista omaisuutta. Tavaraa kuljetettiin pois paikalta anastetulla kuomullisella Muuli -merkkisellä kevyellä peräkärryllä, rekisteritunnus WRS-314. Paikalta vietiin myös venetraileri, jonka kyydissä oli Buster -merkkinen vene ja perämoottorin. Poliisi on selvittänyt rikosta päivän aikana ja epäiltyjä on otettu kiinni.

Anastettua omaisuutta, kuten venetraileri, vene ja perämoottori, on saatu takaisin, mutta kuomullinen peräkärry on edelleen kateissa. Kateissa on edelleen myös iso teltta ja Honda-merkkinen kivenporauskone.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje