Jo tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa LoanScouterilla


Hintavertailu on järkevää hankinnasta riippumatta ja lainanotto on yksi tärkeimpiä henkilökohtaiseen talouteesi vaikuttavia päätöksiä. LoanScouter auttaa löytämään sinulle sopivimman rahoitusratkaisun ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

 

Erilaiset hintavertailut ovat tulleet kaikille suomalaisille tutuksi jo usean vuoden ajan. Verkko-ostosten räjähdysmäinen kasvu on tuonut kotimaisille markkinoille lukuisia suuria ja pienempiä toimijoita ja samalla kiristänyt myyjien välistä kilpailua. Edullisten hintojen itsenäinen metsästäminen on lähes mahdoton tehtävä jo yksin myyjäliikkeiden määrän vuoksi. Vertailupalvelu etsii parhaat hinnat etsimällesi tuotteelle jopa useiden kymmenien myyjien joukosta ja voit itse valita mistä tuotteen ostat. Voit toimia samoin kulutusluottojen ja muiden lainojen kohdalla!.

LoanScouter on kansainvälinen lainavertailupalvelu, jolla vertailet ja haet lainaa kymmeniltä Suomessa toimivilta lainoittajilta. Lainalistamme avulla kilpailutat pankit ja muut luottoa myöntävät yritykset lainatarpeesi mukaisesti. Voit ilmoittaa haluamasi lainamäärän ja saat vain hakutulokset, jotka vastaava toiveitasi. Jos olet nuori lainanhakija voit myös rajata hakutuloksia ikäsi perusteella, sillä vaikka täysi-ikäinen voi jo hakea useita lainoja, monet suuremmat lainat vaativat korkeampaa 22-25 vuoden ikää.

 

Vastuullista lainanottoa

Verkosta haettavat pikalainat ovat lähtökohtaisesti aina vakuudettomia, tämä takaa suoraviivaisen hakuprosessin ja nopeat käsittelyajat. Voit saada lainarahan tilillesi jopa muutamassa tunnissa hakemuksen lähettämisestä. Helppo ja nopea saatavuus ovat pikalainojen ehdoton etu, mutta tämä myös tarkoittaa, että hakijalla on suurempi vastuu oman lainanmaksukykynsä arvioinnista. Joissakin tapauksissa tämä voi johtaa virhearviointeihin, eikä lainan takaisinmaksulle ole alkuunkaan realistisia edellytyksiä.

LoanScouter tukee asiakkaidensa vastuullista lainaamista ja siksi olemmekin koonneet sivuillemme lukuisia oppaita lainatyyppeihin, budjetointiin, säästämiseen ja oman taloutesi hallintaan liittyen. Lisäksi kerromme kunkin lainan tärkeät tiedot, kuten todellisen vuosikoron, selkeästi jotta saat heti alustavan käsityksen lainan kuluista.

 

Vertaile ja säästä

Oman pankkisi tulisi olla aina ensisijainen lainoittajasi, sillä he tuntevat taloudellisen tilanteesi ja lainanotosta voidaan sopia jopa tapauskohtaisesti. Vakuudettomat pikalainat ovat lähtökohtaisesti lainakuluiltaan hieman kalliimpia, sillä vakuudettomuus kasvattaa aina lainaajan riskejä. Nämä kompensoidaan korolla ja muilla kuluilla, jotka muun muassa kattavat rahoittajan toimintakulut.

Pikalainoille on kuitenkin paikkansa, kunhan lainanotto tehdään harkiten ja asiaankuuluvan selvitystyön jälkeen. LoanScouterilla löydät tarpeitasi vastaavan rahoitusratkaisun nopeasti ja ilmaiseksi. Lainavertailumme ei edellytä kirjautumista tai muita henkilötietoja vaan voit vertailla lainavaihtoehtoja täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Muista, että lähettämäsi tarjouspyyntökään ei ole vielä mitenkään sitova, vaan lainasopimus astuu voimaan vasta kun hyväksyt ja allekirjoitat sinulle tarjotun lainasopimuksen.

Kilpailuttamalla lainasi voit löytää lainaratkaisun joka on huomattavasti edullisempi, kuin alunperin suunnittelemasi vaihtoehto. Voit säästää jopa useita kymmeniä prosentteja lainakuluissa. Se on helppoa säästöä!