Nettiluotolla saat rahaa uusiin hankintoihin nopeasti

 

Tarvitsetko nopeasti rahaa johonkin uuteen hankintaan? Nettiluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luotolla voi maksaa verkko-ostoksen välittömästi ja luoton takaisinmaksu on joustavaa.


 

Nettiluotto on pankkien ja rahoituslaitosten tarjoama kertaluotto, joka on tarkoitettu verkossa tehtyjen ostosten maksamiseen. Nettiluotolla tuotteen tai palvelun ostaminen onnistuu helposti osamaksulla. Nettiluotolla hoituu hyvin vaikkapa uusien huonekalujen, lentolippujen, hotellimajoituksen, lomamatkan tai vaatteiden ostaminen. Nettiluottoja myönnetään muutamasta sadasta eurosta useaan tuhanteen euroon. Nettiluoton on ehdottomasti yksi nopeimmista tavoista maksaa ostoksesi silloin, kun ylimääräistä rahaa ei ole omasta takaa saatavilla. Kerromme tässä artikkelissa mikä on nettiluotto, miten sitä voi hakea, kenellä sitä myönnetään ja miten helppoa sen takaisinmaksu on.Miten haen nettiluottoa?

Nettiluottoa haetaan joko itse ennen ostosten tekemistä, tai ostoksen maksamisen yhteydessä. Monilla suomalaisilla yrityksillä on yhteistyökumppaneina luotettavia luotontarjoajia, joten heidän verkkosivuillaan nettiluotolla maksaminen on tehty todella helpoksi. Käyttämällä myyjäliikkeen tarjoamaa luottoa sivuutat kuitenkin lukuisat muut lainavaihtoehdot ja voit maksaa luotostasi huomattavasti enemmän markkinoiden edullisimpiin luottoihin verrattuna.

Kilpailuttamalla luotot itse saat aina varmasti markkinoiden edullisimman lainatarjouksen. Lainaa Helposti on helppokäyttöinen ja nopea lainanvertailupalvelu. Lainalistastamme löydät kulutus- ja joustoluotot edullisesti. Jopa koroton laina lainaa-helposti.fi -palvelulla on mahdollinen ensilainan ottajalle. Luottoa voi hakea ympäri vuorokauden ja päätöksen saa saman tien.

Luottotiedot säätelevät sitä, kenelle nettiluottoa voidaan myöntää. Nettiluottoa hakevalla tulee olla säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot. Nettiluoton hakijan tulee useimmissa tapauksissa olla yli 20 vuotias ja vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Myös pienituloinen voi siis hyvin hakea nettiluottoa kunhan vain täyttää edellä mainitut vaatimukset.Nettiluoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksusta on tehty joustavaa, sillä useimmat nettiluotonantajat tarjoavat maksuvapaita kuukausia, jonka lisäksi voit myös nostaa tai alentaa kuukausilyhennystäsi. Luoton takaisinmaksun kanssa ei siis tarvitse stressata. Ensimmäinen takaisinmaksettava kuukausierä saapuu noin yhden kuukauden jälkeen noston tekemisestä.Kenelle nettiluotto on sopii?

Nettiluotto on nimenomaan kuluttamiseen tarkoitettu luotto. Sen avulla pienituloisetkin kotitaloudet voivat tehdä suuria ostoksia, joiden maksamiseen omat tulot eivät riitä. Koska nettiluotto on suhteellisen helppo, nopea ja turvallinen luottotyyppi, kynnys sen hakemiseen on usein matala. Moni uskaltaakin lähteä esimerkiksi ulkomaan lomamatkalle nettiluoton rahoittamana, vaikka omat säästöt eivät riittäisikään lomaa varatessa matkustamiseen.

Nettiluotot ovat onnistuneet lisäämään kotitalouksien kulutusta. Suurina hyötyjinä nettiluotoista ovat kuluttajien lisäksi suurempia tuotteita sekä palveluita myyvät yritykset, jotka hyväksyvät maksutapana osamaksun. Moni uskaltaa nykyään toteuttaa haaveensa nettiluoton avulla eikä esimerkiksi lomamatkailu osamaksulla maksettuna ole enää nykypäivänä mitenkään erikoista. Nettiluotto voi auttaa myös esimerkiksi pitkään suunnitellun remontin alulle panemisessa.