Ravintola-alan resepti työvoimapulaan suivaannutti osan asiakkaista – "Reissussa puhutaan englantia, mutta kotona se tuntuu liian jännittävältä"

Ismael Ben-Mousa kokee onnistuneensa työssään, kun asiakas lähtee tyytyväisenä.
Ismael Ben-Mousa kokee onnistuneensa työssään, kun asiakas lähtee tyytyväisenä.
Kuva: Jarno Pellinen
Jaa artikkeli

Ismael Ben-Mousa, 26, on harvinainen palaaja.

Vuodesta 2015 ravintola-alalla työskennellyt nuorukainen kokeili välillä puolisen vuotta töitä marketin verkkokaupassa, mutta vaihtoi takaisin. Korona-aika vei ravintola-alalta osaajia kovalla kädellä. Vain h...

Tutustu nyt maksutta!

Kirjaudu sisään tai luo I-Mediatili, ja voit lukea muutaman tutustumisjutun ilmaiseksi.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje