Maikkari antoi periksi

Lauantaiehtoon raivokas kilpailu katsojista on päätynyt Nelosen riemuvoittoon.

MTV3:n supersatsaus Saturday Night Live on osoittautunut pannukakuksi. Tylsät sketsit, kuluneet naamat ja ylimonet mainoskatkot karkottivat kansan Neloselle jännäämään Haluatko miljönääriksi -kisavisaa.

Maikkari joutui paniikkiin. Hunajaa maksaneesta formaatista uhkaakin tulla kaamea kivireki. Supernopealla päätöksellä kanava siirsi SNL:n alkamisen tunnilla myöhemmäksi eli kello 21.

Silloin miljonäärikisa on jo käyty.

MTV puki vetäytymisensä maireisiin selityksiin lauantain ”koko illan viihdeputkesta”, mikä tarkoittaa ensin tylsää 1001 Rikua ja sen perään navanalushuumoriin tukeutuvaa Pop’n Rollia. SNL alkaa vasta niiden jälkeen.

Maikkarin johto toivoo nyt rystyset valkeina, että edes osa miljonääriohjelman yleisöstä viitsii klikata kanavan sen jälkeen kolmoselle.

Miljönäärikisan mällistely on jo vakiinnuttanut paikkansa työpaikkojen maanantain kahvitauoilla.

Suomalaisen koulutusjärjestelmän alennustilaa voihki viimeksi yksi sun toinen, kun kihertelevä opettajaneito joutui käyttämään kaikki oljenkortensa, ennen kuin sai edes tonnin kasaan.

Mihin on Suomen nuoriso menossa, kun sen opettajalla ei ole hajuakaan siitä, kuka on ”florens naitingaaaale” tai siitä, että Harvard sijaitsee Yhdysvalloissa?

”Coco Chanel” tarkoittaa tämän Frida Kenraalin mukaan ”kaakaota ja kanavaa”.

Miljonääriä saamme odotella vielä tovin. Köyhä kanava keksii niin pahat kysymykset, ettei sen tarvitse kuuna päivänä kaivaa kuvettaan.

Lauantaiehtooseen on ängetty myös Uuden musiikin kilpailu, joka tänään valitsee Suomen euroviisuehdokkaan, joka toivottavasti on Eini.

Kilpailun ”green roomin” yleisö kiljuu välillä kuin pistoksen saanut mölyapuna. Mitähän soppaa jengille on mahdettu syöttää?

Mitään ei kyllä menetetä. Teennäisiä artistihaastteluja ei tarvitsekaan kuulla.

Miksi MTV3 kuvittelee, että kolme juontajaa on enemmän kuin osien summa. Enbusken, Vietolan ja Salmisen yhteinen talk-show on kohtalaisen epätoivoinen yritys.

Ja kuka olikaan show´n vieraana: huutokauppakeisari Aki Palsanmäki! Ovat vitsit vähissä, kun vieraiksi pitää haalia muiden ohjelmien tähtiä.

Pitäisi jo uskoa, että Suomen olematon julkkiskaarti ei todella riitä pitämään yllä useita talk-show-ohjelmia! Ja yhä vain paranee.

Viime torstaina vierastuolille istui – tadaa – Jari Sarasvuo, joka vain jokin aika sitten vetäytyi julkisuudesta itsesäälistä parkuen, kun hänen vetämänsä talk-show ei kiinnostanutkaan ketään.

Oikeasti. Olemme kyllästyneet. Ei kiitos, ei enää Sarasvuota.

JAANA-STIINA ALA-KORPI

jaana.alakorpi@i-mediat.fi

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa