Tilaajalle

Daniel Pakulla alkoi myydä hyvällä menestyksellä saksalaista katuruokaa, päivässä hän saattaa ottaa myyntikojussaan jopa 35 000 askelta

Kolmisen vuotta sitten, kun kokin työt loppuivat Kivitipun ravintolassa, Daniel Pakulla vaihtoi kokinhatun mietintämyssyyn.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Hanki lukuoikeus kaikkiin Ilkka-Pohjalaisen digisisältöihin!

Tilaa 1. kk 1€

Tilaa 4 kk 12,50 €/kk



Tilaaja, kirjaudu sisään










Luetuimmat paikallisuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi




Luetuimmat urheilu
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Paikallisia