Tilaajalle

Edes kuivaa leipää ei heitetty ennen hukkaan – Stundarsin ulkomuseossa esiteltiin pohjalaisia ruokaperinteitä

Ennen oltiin onnellisia sokerikakusta ja käytettiin yksinkertaisia raaka-aineita. Se kävi ilmi Stundarsin ulkomuseossa, jossa esiteltiin pohjalaisia ruokaperinteitä vanhan ajan keittiössä.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Ilkka-Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!
Ilkka-Pohjalainen Digi 1. kk 1 €


Tilaa nyt

Tilaaja, kirjaudu sisään!











Luetuimmat paikallisuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi




Luetuimmat urheilu
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Paikallisia