Myllärin neljän minuutin hattutemppu löi JYP-Teamin

Vaasan Sportin naiset päättivät jääkiekon mestiksen karsintasarjan ilman pistemenetyksiä. Jo aiemmin paikkansa mestiksessä varmistanut Sport voitti viimeisessä karsintapelissään jyväskyläläisen JYP-Teamin 8-2 (3-1, 3-1, 2-0).

Vieraat menivät alivoimalla johtoon, mutta pelin käänsi Sportin Noora Mylläri. Hän teki avauserän lopulla hattutempun reilussa neljässä minuutissa.

Karsintalohkon pistepörssin ylivoimaisesti voittava Mylläri merkittiin myös syöttäjäksi Sportin kahteen myöhempään osumaan. Näin hänen tehopisteensä kuudessa ottelussa olivat 16+12.

— Hänellä on lahjoja vaikka mihin. On hänestä itsestään kiinni, mitä hän haluaa ja minne hän haluaa, Sportin vastuuvalmentaja Ove Kvist kehui 15-vuotiasta hyökkääjälupausta.

— Näkee, että hänellä on peli-iloa. Hän on loistava tyyppi ja tekee pisteitä, mutta kyllä hänelläkin on parannettavaa. Niin kuin meillä kaikilla.

Sportin vastustajat tulevissa mestispeleissä varmistuvat ensi viikonlopuna, jolloin ohjelmassa ovat viimeiset karsintalohkojen ottelut. Mestis käynnistyy marraskuun lopussa.

PETRI HEIKKINEN

Kommentoi