Bolsonaro joutui sairaalaan Yhdysvalloissa

Bolsonaro lähti Brasiliasta kaksi päivää ennen presidenttikautensa loppua ja on sen jälkeen oleskellut Orlandossa Floridassa.  LEHTIKUVA/AFP
Bolsonaro lähti Brasiliasta kaksi päivää ennen presidenttikautensa loppua ja on sen jälkeen oleskellut Orlandossa Floridassa. LEHTIKUVA/AFP

Brasilian entinen presidentti Jair Bolsonaro on joutunut sairaalahoitoon Orlandossa Yhdysvalloissa kovien vatsakipujen vuoksi, brasilialainen O Globo -lehti kertoi maanantaina. Vain päivää aiemmin Bolsonaron kannattajat tunkeutuivat muun muassa presidentinpalatsiin ja kongressirakennukseen Brasilian pääkaupungissa Brasiliassa.

Bolsonaro on kärsinyt terveysongelmista sen jälkeen, kun häntä puukotettiin hengenvaarallisesti hänen vuoden 2018 vaalikampanjansa aikana. Puukotuksen jälkeen hänelle on tehty kuusi leikkausta.

Bolsonaro, 67, matkusti Brasiliasta Yhdysvaltoihin kaksi päivää ennen presidenttikautensa loppua eikä osallistunut vallanvaihtoseremonioihin. Hän on asunut Orlandossa Floridassa brasilialaisen entisen taistelulajien mestarin Jose Aldon luona aivan Disney Worldin naapurissa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje