Teinipoika ammuttiin kuoliaaksi Tukholman eteläpuolella Skogåsissa – Ruotsin poliisin mukaan ketään ei ole otettu kiinni

Poliisiautoja Sergelin torin läheisyydessä Tukholmassa. Kuvituskuvaa. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA
Poliisiautoja Sergelin torin läheisyydessä Tukholmassa. Kuvituskuvaa. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Teini-ikäinen poika on kuollut ampumisessa ravintolan ulkopuolella Tukholman eteläpuolella Skogåsissa. Poliisi tutkii ampumista murhana.

Hälytys ampumisesta tuli lauantai-iltana paikallista aikaa noin klo 18. Myöhemmin illalla poliisi kertoi pojan kuolleen.

Rikospaikka on eristetty, ja poliisi jatkaa siellä teknistä tutkintaa. Poliisi etsii ampujaa ja on tarkistanut useita ihmisiä.

–  Osan heistä olemme kuulustelleet, koska uskomme, että heillä voi olla enemmän kerrottavaa. Mutta ketään ei ole otettu kiinni, poliisin tiedotusvastaava Carina Skagerlind sanoi.

Skagerlindin mukaan useita poliisipartioita on rikospaikalla ja sen läheisyydessä etsimässä vihjeitä. Poliisit etsivät myös lisää silminnäkijöitä.

Viimeksi räjähti Akallassa

Tukholmassa on tapahtunut useita räjähdyksiä ja ampumisia joulupäivästä lähtien, kun tunnettu jengirikollinen kuoli ampumisessa Rinkebyn lähiössä. Tukholmassa on ajauduttu tilanteeseen, jossa räjähdykset ja ampumiset seuraavat toisiaan. Perjantain vastaisena yönä Tukholman luoteispuolella Akallassa räjähti.

–  Vielä on liian aikaista sanoa, että nyt kuolleella ihmisellä olisi tekemistä aiempien tapahtumien kanssa. Mutta tiedämme, että tällaiset ampumiset liittyvät erilaisiin rikollisiin konflikteihin, Skagerlind lisäsi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje