Brasilia aloitti MM-urakkansa väkevästi – Richarlison häikäisi Serbiaa vastaan

Brasilian molemmat maalit teki toisella puoliajalla Richarlison. LEHTIKUVA/AFP
Brasilian molemmat maalit teki toisella puoliajalla Richarlison. LEHTIKUVA/AFP

Monissa arvioissa suurimmaksi mestarisuosikiksi nostettu Brasilia aloitti urakkansa vakuuttavasti jalkapallon miesten MM-kisoissa Qatarissa. Brasilia voitti Lusailissa pelatussa G-lohkon ottelussa Serbian 2–0.

Brasilian molemmat maalit teki toisella puoliajalla Richarlison. Ensimmäisen kerran Richarlison onnistui 62. minuutilla. Osuma syntyi, kun Vinicius Junior laukoi, Vanja Milinkovic-Savic torjui ja Richarlison pani irtopallon verkon perukoille.

Ottelun 73. minuutilla Richarlison vei huikealla henkilökohtaisella suorituksella Brasilian kahden maalin karkumatkalle. Richarlison otti pallon haltuun ja laukoi sen huikealla akrobaattisella suorituksella suoraan ilmasta verkon perukoille.

Serbia prässäsi avauspuoliajalla aktiivisesti ja oli pelissä kohtalaisesti mukana. Toisella puoliajalla liika oli liikaa, ja Brasilialla oli paikkoja useampaan kuin kahteen osumaan. Brasilialaisista Alex Sandro laukoi pallon toisella puoliajalla tolppaan ja Casemiro ylärimaan.

Serbia on laatujoukkue, joten toista puoliaikaa dominoineen Brasilian esitys oli vakuuttava. Brasilia ja Serbia pelaavat samassa lohkossa Sveitsin ja Kamerunin kanssa. Sveitsi voitti torstain avauspelissä Kamerunin 1–0.

Brasilialle huolta tuo tähtipelaaja Neymar, joka satutti nilkkaansa. Neymar otettiin ottelussa vaihtoon.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje