Carolinalle mojova voitto Edmontonista, Aho ja Teräväinen napsivat syöttöpisteitä

Detroit Red Wingsin suomalaismaalivahti Ville Husso päästi kolmannessa erässä kuusi maalia. LEHTIKUVA / AFP
Detroit Red Wingsin suomalaismaalivahti Ville Husso päästi kolmannessa erässä kuusi maalia. LEHTIKUVA / AFP

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes otti kotijäällään tuntuvan 7–2-voiton Edmonton Oilersista.

Carolina teki sekä toisessa että kolmannessa erässä kolme maalia. Venäläishyökkääjä Andrei Svetshnikov ylsi hattutemppuun.

Hurricanesin suomalaishyökkääjistä Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen nappasivat molemmat kaksi syöttöpistettä.

Detroit Red Wings puolestaan kärsi kitkerän 2–8-tappion New York Rangersille, kun suomalaismaalivahti Ville Husso päästi kolmannessa erässä peräti kuusi maalia. Husso torjui ottelussa 25 kertaa.

Korpisalo pysäytti Philadelphian

Viime viikonloppuna Tampereella pelannut Columbus Blue Jackets otti kauden neljännen voittonsa, kun se kaatoi Philadelphia Flyersin kotonaan 5–2. Columbuksen ykkösnimiin kuului suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo, joka pysäytti ottelussa 32 laukausta.

Columbuksen hyökkääjä Patrik Laine sai tilastoihin yhden syöttöpisteen, kun hän alusti Boone Jennerin voittomaaliksi jääneen 3–0-osuman. Columbuksen tehopelaaja oli kesällä Calgary Flamesista hankittu Johnny Gaudreau, joka teki yhden maalin ja syötti kaksi osumaa.

Philadelphian puolustaja Rasmus Ristolainen sai tilastoihin yhden laukauksen, kaksi taklausta sekä reilut 16 minuuttia peliaikaa. Ristolaisella on ollut vaikea alkukausi, sillä alkuun hän oli loukkaantumisen vuoksi sivussa ja hiljattain "Phillyn" konkariluotsi John Tortorella istutti Ristolaista yhden ottelun ajan katsomossa, koska ei ollut tyytyväinen suomalaisen otteisiin.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje