Carolinan Antti Raanta pysäytti Ottawan, Sebastian Aho junaili kaksi maalia

Carolinan maalivahtina pelasi Antti Raanta, joka torjui 32 kertaa ja pelasi nollapelin. LEHTIKUVA / AFP
Carolinan maalivahtina pelasi Antti Raanta, joka torjui 32 kertaa ja pelasi nollapelin. LEHTIKUVA / AFP

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes voitti Ottawa Senatorsin maalein 4–0. Carolinan suomalaispelaajat olivat ottelussa näkyvästi esillä.

Carolinan maalivahtina pelasi Antti Raanta, joka torjui 32 kertaa ja pelasi nollapelin. Raannan ohella myös Sebastian Aho oli edukseen syöttämällä kaksi joukkueen maalia. Ahon tehot ovat nyt tällä kaudella 50 ottelussa 25+27.

Hurricanesin kaksi muuta suomalaishyökkääjää Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Teräväinen kellotti ottelussa peliaikaa reilut 15 minuuttia ja Kotkaniemi yli 14,5 minuuttia.

Colorado haki vierasvoiton Winnipegistä, suomalaiset hyvin esillä

Colorado Avalanche vierasvoiton Kanadasta, kun se voitti Winnipeg Jetsin 5–1. Coloradon suomalaishyökkääjät Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen olivat ottelussa hyvin esillä.

Lehkonen syötti Coloradon 1–0-maalin. Rantanen puolestaan teki Coloradon 2–1-voittomaalin ja syötti lisäksi 3–1-osuman. Rantanen on nyt tehnyt 56 ottelussa tehot 37+31. Maalimäärä on Rantasen yhden kauden ennätys. Rantasen edellinen ennätys 36 maalia oli viime kaudelta.

Winnipegin Saku Mäenalanen jäi ottelussa pisteittä.

Ylönen Montrealin tehopelaaja

Montreal Canadiens voitti Philadelphia Flyersin vieraissa maalein 5–2. Montrealin tehopelaajia olivat Jesse Ylönen pistein 1+1 ja Mike Hoffman tehoin 0+2. Ylönen syötti David Savardin avauserässä tekemän 1–0-maalin ja viimeisteli itse toisessa erässä 4–1-osuman. Maali oli Ylöselle kauden ensimmäinen.

Ylönen pelaa toista kokonaista kauttaan Pohjois-Amerikassa. Kuluvan kauden alun Ylönen pelasi AHL:ssä Laval Rocketissa.

Philadelphian Rasmus Ristolainen uurasti ottelussa joukkueensa takalinjoilla lähes 20 minuuttia.

Montrealin Joel Armia oli sivussa sairastumisen vuoksi.

Barkov loukkaantuneena, Florida hävisi

Florida Panthers hävisi Buffalo Sabresille 1–3. Buffalon Henri Jokiharju syötti Jeff Skinnerin 1–0-maalin ja Floridan ainokaisen osuman syötti Eetu Luostarinen.

Florida joutui otteluun ilman kapteeniaan Aleksander Barkovia, joka on loukkaantunut. Florida ei ennen ottelua tarkentanut, millaisesta vammasta on kyse. Joukkueen valmentaja Paul Maurice sanoi kuitenkin ennen ottelua odottavansa Barkovin pelaavan seuraavassa ottelussa keskiviikkona Tampa Bay Lightningia vastaan.

Los Angeles Kings haki New Yorkista vierasvoiton kaatamalla Islandersin 3–2. Los Angelesin Rasmus Kupari syötti joukkueensa 2–0-maalin. Islandersin Otto Koivula jäi ottelussa pisteittä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje
Kiekko-Ippe