Helmarien kokki kertoo, millaista ruokaa huippu-urheilijoille tarjoillaan – "Tarkoitus on laittaa hyvää, laadukasta ruokaa, jonka näkemisestäkin herää nälkä"

Helmarien kokki Alban Saliko sanoo, että vieraassa keittiössä toimimiseen on täytynyt totutella.
Helmarien kokki Alban Saliko sanoo, että vieraassa keittiössä toimimiseen on täytynyt totutella.
Kuva: Jyri Sulander/Palloliitto
Jaa artikkeli

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen kokki lähtisi kisamatkoille jatkossakin, jos mahdollisuutta tarjotaan.

Vaasalainen Alban Saliko kertoo päätyneensä Helmarien kokiksi, kun joukkue pelasi vuonna 2019 Vaasassa EM-karsintaottelun Salikon synnyinmaata A...

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje