IS: Anni Vuohijokea epäiltiin peniskuvien pyytämisestä Leijonien pelaajilta

Vuohijoki joutui Pekingin kisojen jälkeen tutkinnan kohteeksi. LEHTIKUVA / MIKKO STIG
Vuohijoki joutui Pekingin kisojen jälkeen tutkinnan kohteeksi. LEHTIKUVA / MIKKO STIG
Jaa artikkeli

Painonnostaja Anni Vuohijokea epäiltiin sopimattomien kuvien pyytämisestä miesten jääkiekkomaajoukkueen pelaajilta Pekingin talviolympialaisissa, kertoi Ilta-Sanomat tiistaina. Vuohijoki joutui kisojen jälkeen tutkinnan kohteeksi, ja Suomen urheilun eettinen keskus Suek ilmoitti aiemmin toukokuussa päättävänsä tutkinnan, koska tapauksessa ei ole asianomistajia. Vuohijokea ei enää epäillä mistään.

–  Suekin asiakirjojen mukaan minua epäiltiin peniskuvien pyytämisestä pelaajilta, en tosin tiedä keiltä. Lisäksi epäiltiin yhden pelaajan fyysisen koskemattomuuden loukkaamisesta. Pöydässä heitettiin kyllä roisia läppää, mutta kukaan ei käsitykseni mukaan loukkaantunut tai pöyristynyt mistään, Vuohijoki kertoi Ilta-Sanomille.

Epäilty fyysinen kajoaminen liittyy Vuohijoen mukaan erään pelaajan selkävaivoihin.

–  Kysyin, saanko koskea, ja näytin, miten esimerkiksi polvilinjausta muuttamalla noston pistekuormaa saa siirrettyä pois kipualueelta. Kyseinen pelaaja näytti minulle myös magneettikuvansa, lääketieteen lisensiaatti Vuohijoki sanoi IS:lle.

Olympiakomitea kokoontuu tiistaina illalla ylimääräiseen jäsenkokoukseen, jota 16 jäsenjärjestöä vaati liittyen viime kuukausien kohuihin. Vuohijoki kertoi IS:lle, että häntä on pyydetty kokoukseen, mutta hän ei ole menossa paikalle.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

Jaa artikkeli

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje