Kotkaniemelle ja Teräväiselle syöttöpisteet, mutta Carolina kärsi tappion

Jääkiekon NHL:ssä vierailemassa ollut Carolina Hurricanes on kärsinyt 2–5-tappion Toronto Maple Leafsia vastaan.

Ottelussa Carolinan suomalaispelaajat Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen kerryttivät kumpikin tililleen syöttöpisteen Martin Necasin toisen erän maalista.

Carolinan muista jäillä olleista suomalaisista Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi pelasivat kumpikin yli 17 minuuttia, mutta jäivät pisteittä. Maalivahti Antti Raanta oli poissa loukkaantumisen takia.

Kapanen teki kolmannen maalinsa St. Louisille

Kierroksen muissa otteluissa St. Louis Bluesin Kasperi Kapanen pääsi maalintekoon, kun tämän seura otti 5–2-vierailuvoiton Washington Capitalsista. Kapanen teki joukkueensa kolmannen maalin ottelun puolenvälin tuntumassa toisessa erässä.

St. Louisin pelipaitaan vasta hiljattain Pittsburgh Penguinsista vaihtanut Kapanen on nyt 9 ottelun aikana tehnyt uudelle seuralleen kolme maalia ja yhden syötön.

Philadelphia Flyers voitti vierailleen Buffalo Sabresin 5–2. Ottelun suomalaiset jäivät pisteittä.

Laine maalinteossa, Columbus hävisi silti

Kierroksen viimeisessä ottelussa Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine teki maalin ja sai syöttöpisteen, mutta isäntäjoukkue Anaheim Ducks päihitti silti vieraat 7–4.

Laine oli rakentamassa joukkueen toista, Boone Jennerin tekemää maalia avauserän viimeisillä minuuteilla. Lisäksi Laine teki joukkueen neljännen ja samalla viimeisen maalin ylivoimalla kolmoserässä.

Laine on tällä kaudella pelaamissaan 53 ottelussa tehnyt kaikkiaan 22 maalia ja 26 syöttöä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje
Kiekko-Ippe