Liverpool ja Real Madrid viihdyttivät avausjakson maaleitta – Mestarien liigan loppuottelu alkoi yli puoli tuntia myöhässä "turvallisuussyiden takia"

Mestarien liigan loppuottelussa Pariisissa kohtaavat Real Madrid ja Liverpool. Lehtikuva/AFP
Mestarien liigan loppuottelussa Pariisissa kohtaavat Real Madrid ja Liverpool. Lehtikuva/AFP
Jaa artikkeli

Liverpoolin ja Real Madridin välinen jalkapallon miesten Mestarien liigan loppuottelu on avausjakson jälkeen 0–0-tilanteessa.

Liverpool hallitsi peliä Pariisissa, mutta Mohamed Salah, Thiago ja Sadio Mane eivät onnistuneet käyttämään paikkojaan. Lähimpänä maalintekoa oli Mane, jonka kuti osui tolppaan ja oli kimmota tolpasta maalivahti Thibaut Courtoisin kautta maaliin.

Pari minuuttia ennen taukoa Realin kärkimies Karim Benzema hukkasi huippupaikan, mutta laukoi jatkotilanteesta pallon verkkoon. Täysosuma hylättiin paitsiona.

Ottelu pääsi alkamaan yli puoli tuntia myöhässä turvallisuussyiden takia. Stadionin ulkopuolella oli ruuhkia ja järjestyshäiriöitä. Alun perin ottelun piti käynnistyä kello 22 Suomen aikaa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan viivästyminen johtui katsojista, jotka olivat saapuneet paikalle myöhässä. Yleisöä oli kiivennyt aitojen yli stadionin alueelle. Poliisi käytti kyynelkaasua väkijoukkojen hallintaan.

Stadionille mahtuu 80  000 katsojaa, mutta kaupunkiin epäillään saapuneen 30  000–40  000 Liverpoolin kannattajaa, joilla ei ole pääsylippua.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

Jaa artikkeli

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje