Topias Vilén räjäytti kotiyleisön villiin huutoon

Pelicans ja TPS tarjosivat vauhdikkaan jääkiekon Liigan kärkipään kamppailun lauantaina Lahdessa. Vähämaalinen ottelu ratkesi vain yhdeksän sekuntia ennen päätössummeria.

2–1-voittomaalista vastasi Pelicansin 19-vuotias puolustaja Topias Vilén, joka napautti ranteella kiekon verkkoon ohi Lassi Lehtisen.

Vilén vastasi myös lahtelaisten avausmaalista.

–  Olihan se yksi urani makeimmista maaleistani. Järjettömän upea fiilis oli nähdä, miten halli räjähti täyteen huutoon, Vilén herkutteli hymy herkässä.

Viime kaudella jenkkien yliopistomestaruuden Denverissä voittanut TPS:n 21-vuotias puolustaja Antti Tuomisto oli allapäin karvaan vierastappion jälkeen. Uransa ensimmäisiä liigapelejä syksyllä pelannut Tuomisto on kuin varkain ottanut turkulaismiehistöstä pelipaikan. Vastuuta on tullut lähes 20 minuuttia per ottelu.

–  Eihän viimeisellä minuutilla saisi ottaa omiin takaiskua. Kirpaisevan raaka tappio, mutta ei auta muuta kuin painaa eteenpäin. Sekä oma että joukkueen peli on menossa oikeaan suuntaan, raamikas porilaislähtöinen puolustaja sanoi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje