West Hamin kannattajaa epäillään saksalaiskommentaattorin häiriköinnistä, ikuinen porttikielto uhkaa

West Ham selvittää epäilyä, jonka mukaan sen kannattaja olisi syyllistynyt epäasialliseen käytökseen Eurooppa-liigan välierien avausottelussa. Kuvassa taustalla West Hamin kannattajia. LEHTIKUVA/AFP
West Ham selvittää epäilyä, jonka mukaan sen kannattaja olisi syyllistynyt epäasialliseen käytökseen Eurooppa-liigan välierien avausottelussa. Kuvassa taustalla West Hamin kannattajia. LEHTIKUVA/AFP

Lontoolainen jalkapalloseura West Ham selvittää epäilyä, jonka mukaan sen kannattaja olisi syyllistynyt epäasialliseen käytökseen Eurooppa-liigan välierien avausottelussa myöhään torstaina. Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo, että West Ham aikoo selvittää häirikön ja estää hänen pääsynsä West Hamin otteluihin.

Saksalainen Bild-lehti kertoi, että ARD-kanavan kahden selostajan kimppuun hyökättiin heidän selostaessaan West Hamin ja Eintracht Frankfurtin ottelua. Häirikkö repi kuulokkeet selostajien korvilta ja heitti ne maahan. Välikohtaus sattui West Hamin Michail Antonion tasoitettua ottelun 1–1:een 21. minuutilla.

–  Meillä on nollatoleranssi tällaiselle käytökselle. Jos saamme tekijän selvitettyä, kerromme hänen tietonsa poliisille, West Hamin tiedottaja kertoi BBC:lle.

Seuraamuksiin kuuluu myös se, ettei kyseenalaisesti toiminut kannattaja pääse enää koskaan West Hamin koti- tai vierasotteluihin.

–  Tällaiselle käytökselle ei ole sijaa, West Ham korosti.

Frankfurt voitti ottelun 2–1 Ansgar Knauffin ja Daichi Kamadan maaleilla. Joukkueet kohtaavat uudelleen Saksassa ensi viikon torstaina.

Rangersille takaisku lopussa

Eurooppa-liigan toisessa välieräsarjassa saksalainen RB Leipzig avasi 1–0-paremmuudella skotlantilaista Glasgow Rangersia vastaan, kun espanjalaisen Angelinon 85. minuutilla tekemä osuma antoi saksalaisjoukkueelle edun.

Rangersin päävalmentaja Giovanni van Bronckhorst on kuitenkin luottavainen, että hänen suojattinsa pystyvät hankkimaan finaalipaikan. Loppuottelu pelataan 18. toukokuuta Sevillassa.

–  On aina pettymys, jos häviää viime hetken maalilla. Pelasimme kuitenkin hyvin ja tiedämme, mitä meidän pitää tehdä ensi viikolla, päävalmentaja sanoi Euroopan jalkapalloliiton Uefan mukaan.

Suomen A-maajoukkueen Glen Kamara pelasi Rangersin riveissä koko ottelun.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje