Yle: Iivo Niskanen ei osallistu SM-hiihtoihin

Iivo Niskanen viestitti Ylelle jättävänsä SM-hiihdot väliin varotoimenpiteenä. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA
Iivo Niskanen viestitti Ylelle jättävänsä SM-hiihdot väliin varotoimenpiteenä. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Vuoden urheilijaksi viime viikolla valittu maastohiihtäjä Iivo Niskanen ei osallistu Tampereella viikonloppuna järjestettäviin SM-hiihtoihin. Hän viestitti Ylelle jättävänsä SM-hiihdot väliin varotoimenpiteenä.

Pekingin olympialaisissa viime kaudella kolme mitalia hiihtäneen Niskasen tämä kausi on ollut vaikea. Hän sairastui koronavirukseen marraskuussa juuri ennen maailmancupin alkua ja palasi kansainvälisille kisaladuille vasta vuodenvaihteen Tour de Skillä. Hän jätti odotetusti Tourin kesken ja palasi Suomeen.

Niskasen loppuvuoteen mahtui myös iloa, kun hän sai lapsen vaimonsa kanssa.

Kolminkertainen olympiavoittaja Niskanen pokkasi neljännen Vuoden urheilija -tittelinsä viime viikon torstaina Helsingin jäähallissa järjestetyssä Urheilugaalassa, mutta ei saapunut valinnan jälkeen haastattelualueelle, johon muut palkitut saapuivat. Toiminta kieli pöpöjen välttelemisestä.

Suomalaiset kilpailevat maailmancupissa seuraavan kerran tammikuun viimeisenä viikonloppuna Ranskassa. MM-mitaleista hiihdetään Sloveniassa helmi-maaliskuun taitteessa.

Myös Iivo Niskasen isosisko Kerttu Niskanen jättää väliin Tampereen SM-hiihdot. Viikonlopun jälkeen SM-mitaleja on jaossa seuraavan kerran Inarissa maalis-huhtikuun taitteessa.

-----

Korjattu klo https://20.02: Inarin SM-hiihdot ovat maalis-huhtikuun taitteessa, eivät huhtikuun alussa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje
Kiekko-Ippe