Maaseutuparlamentti alkaa tiistaina

KURIKKA

Maaseutukeskustelun tapahtuma Maaseutuparlamentti alkaa tiistaina 28.9. kello 9. Tapahtuma toteutetaan virtuaalisesti.

Pääkeskustelut lähetetään suorina Kurikan Kampukselta. Keskustelua käydään lähikoulujen tulevaisuudesta, maaseudun digitalisaatiosta ja hiiliviisaasta maaseudusta.

Keskustelut alkavat tiistaina kysymyksellä "onko moderni maaseutu mahdoton ajatus?".

Tapahtumaa luotsaa juontajapari Inari Fernández ja Christoffer Strandberg. Heidän vierainaan nähdään kolmen päivän aikana maaseudun nuoria, yrittäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita ja päättäjiä eri puolilta Suomea.

Avauskeskustelussa on etänä mukana maa- ja metsätalousministeri ja maaseutupolitiikan neuvoston puheenjohtaja Jari Leppä ja paikan päällä Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntajohtaja Asko Peltola ja Kurikan kaupunginjohtaja Anna-Kaisa Pusa.

Vieraina paikan päällä ovat muun muassa tietokirjailija ja futuristi Perttu Pölönen, luova johtaja Jani Halme sekä Väestöliiton tutkimusjohtaja Anna Rotkirch.

Lisäksi keskustelemassa ovat muun muassa Kyrö Distilleryn tislaamojohtaja Miko Heinilä, Juustoportti Oy:n toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari, REKO-ruokatoiminnan perustaja Thomas Snellman sekä Lennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Tapahtumaan sisältyy virtuaalisia työpajoja ja tietoiskuja sekä tapahtuman oma messuosasto: kumppanitori.

Tapahtumaan voi ilmoittautua maaseutuparlamentti.fi-nettisivuilla.

KommentoiSuosituimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • ViikkoTyöpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu