Seinäjoen teknologiapalkinto 2021 Soficalle

SEINÄJOKI

Seinäjoen teknologiapalkinto 2021 myönnetään Sofica Oy:lle. Sofica on seinäjokelainen ohjelmisto- ja robotiikkayritys, jonka erikoisosaamista on tuotekehitystestauksen automatisointi robotiikalla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä. Tämä mahdollistaa tehokkaan kohdennetun automaattisen testauksen tuotekehityksen eri vaiheissa, nopeuttaa tuotekehitystä ja parantaa lopputuotteen laatua.

Teknologiapalkinto myönnettiin nyt 16. kerran. Teknologiapalkinto on arvoltaan 4 000 euroa.

– Sofica Oy:n erikoisosaamista on tuotekehityksen automatisointi robotiikalla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä, jotka auttavat asiakasta tehokkaampaan ja nopeampaan tuotetestaukseen ja tuotekehitykseen. Yritys on murtautumassa kansainvälisille markkinoille ja sillä on iso kasvupotentiaali. Sofica on hyvä esimerkki sitkeästä uurastajasta nopeasti kehittyvillä teknologian osa-alueilla, Into Seinäjoen Jukka Pajunen sanoo tiedotteessa.

Soficassa uskotaan, että merkittävä kaupallinen kansainvälinen menestys tulee kiihdyttämään liiketoimintaa ja antaa referenssiarvoa myös jatkossa kiihtyvän kasvun tavoitteluun voimakkaasti kasvaviin segmentteihin niin autoteollisuudessa kuin kulutuselektroniikassakin.

– Tämä palkinto on miellyttävä osoitus perustajatiimimme pitkäjänteisestä onnistuneesta kehitystyöstä kohti kansainvälisten markkinoiden kovan kilpailun ykkössarjaa, toteaa hallituksen puheenjohtaja Keijo Koivu.

Koivun lisäksi perustajatiimiin kuuluvat toimitusjohtaja Ilkka Myllyperkiö ja teknologiajohtaja Harri Mäkynen.

Seinäjoen teknologiapalkinnon myöntää Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen kaupunkirahasto.

Kommentoi
Suosituimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • ViikkoTyöpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu