Helppo testi opettaa huomaamaan hyvän ja huonon kahvin eron –Pohjalaisissa pienpaahtimoissa uskotaan laatuun ja eettisyyteen

Vaasalaisen Janne Mäen mukaan pienpaahtimo toiminta kiinnostaa lähes kaiken ikäisiä, nuorimpia lukuun ottamatta. Kiinnostuneisuuden toivotaan kasvavan jatkossakin.
Vaasalaisen Janne Mäen mukaan pienpaahtimo toiminta kiinnostaa lähes kaiken ikäisiä, nuorimpia lukuun ottamatta. Kiinnostuneisuuden toivotaan kasvavan jatkossakin.
Kuva: Sara Güven
Jaa artikkeli

Kahvin tuoksu valtaa sieraimet, kun astuu sisään paikalliseen kahvipaahtimoon.

– Näköjään vieläkin tuoksuu, vaikka viimeisin paahto oli tiistaina, naurahtaa vaasalaisen pienpaahtimon Tinto Roasteryn yrittäjä, Janne Mäki....

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje