"Ihmiset haluavat tietää, mistä se ruoka oikein tulee" – Lähiruokapäivä haastaa ostamaan ruokaa suoraan tuottajalta

Lauantaina Jalasjärvellä pääsee tutustumaan sekä ylämaankarjaan että lampaisiin, kun Lakeuden Highland avaa ovensa vierailijoille Lähiruokapäivän kunniaksi. Tapahtumaan osallistuu satoja tiloja ympäri Suomen.
Lauantaina Jalasjärvellä pääsee tutustumaan sekä ylämaankarjaan että lampaisiin, kun Lakeuden Highland avaa ovensa vierailijoille Lähiruokapäivän kunniaksi. Tapahtumaan osallistuu satoja tiloja ympäri Suomen.
Kuva: Tanja Korpela

Poikkeaisiko marja-, hunaja- vai lihatilalla vai tutustuisiko sittenkin maakunnan omiin limonadin ja makeisten valmistajiin?

Lauantaina on mistä valita, kun jo seitsemättä kertaa vietettävä valtakunnallinen Lähiruokapäivä avaa ovet lähes 300 ruuantuottajan tilalle ympär...

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje