Tässä ovat syksyn 2020 uudet Tanssii tähtien kanssa -parit – Jukka Hildén mukana pohjalaisvahvistuksena: ”En tiedä tanssista mitään”

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uudet parit on julkistettu. Mukana on pohjalaisvahvistuksena Jukka Hildén , joka tanssii ohjelmassa tanssija Katri Mäkisen parina.

Hildén kertoo odottavansa innolla ohjelmaan osallistumista. Hänen keväänsä ja kesänsä on sujunut rauhassa Etelä-Pohjanmaalla, jonne hän koronarajoitusten iskettyä palasi Yhdysvalloista vaimonsa Chachi Gonzalesin kanssa.

– Nyt kun tuli mahdollisuus olla täällä Suomessa, lähdin mielelläni mukaan. Uuden opettelusta saa paljon energiaa.

Ohjelman tanssitreenit alkavat ensi viikolla. Hildénillä ei ole aikaisempaa kokemusta tanssimisesta.

– En tiedä tanssista mitään. Kävin Seinäjoella urheiluyläasteen, mutta siellä pelattiin enemmän pesäpalloa kuin tanssittiin.

Kyseessä on Hildénille tuttu formaatti. Hän on aikaisemmin ollut mukana vierailevana tuomarina ohjelmassa, minkä lisäksi hän on käynyt katsomassa lähetyksiä paikan päällä muun muassa sillon kun hänen Duudsonit-kollegansa Jarno "Jarppi" Leppälä oli ohjelmassa tanssimassa.

Muut ohjelmassa mukana olevat tanssiparit ovat Touko Aalto ja Jutta Helenius, Jare Brand ja Saana Akiola, Janina Fry ja Anssi Heikkilä, Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski, Kristiina Halttu ja Aleksi Seppänen, Shirly Karvinen ja Jani Rasmus, Jesse Markin ja Claudia Ketonen, Minna Parikka ja Matti Puro, Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius sekä Sami Sykkö ja Ansku Bergström.

Lähetykset alkavat televisiossa sunnuntaina 6. syyskuuta.

KommentoiTyöpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa