Virittäydy viikonlopputunnelmaan ja hyppää diskohittien pariin Ilkka-Pohjalaisen verkossa!

Miltä kuulostaisi live-dj-ilta kotisohvalta kuunneltuna? Nyt se on mahdollista, sillä Ilkka-Pohjalainen lähettää diskomusiikilla höystetyn livelähetyksen kahtena perjantaina kesäkuussa.

Ilkka-Pohjalaisen livelähetyksen lavalle nousee Nuermo DJ’s eli seinäjokelaiset Heli Mikkonen ja Teemu Tuuttila.

Ensimmäinen suora lähetys on luvassa perjantaina 12. kesäkuuta kello 18.00 alkaen. Toisen kerran diskohittejä eri vuosikymmeniltä on luvassa perjantaina 26. kesäkuuta, samaan aikaan alkuillasta.

Mikkonen ja Tuuttila odottavat suoria dj-lähetyksiä innoissaan. Korona ja sen myötä tulleet rajoitukset hiljensivät heidänkin keikkailunsa kertalaakista kevään aikana. Paluuta lavalle odotetaan hyvillä mielin.

Viikonlopputunnelman virittäjänä ja poikkeusajan jälkeisenä mielennostattajana toimivat ikimuistoiset diskohitit vuosikymmenten varrelta.

– Soitamme laajasti erityylistä musiikkia, Tuuttila sanoo.

– Euro- ja italodiskotyyppistä, kuvailee puolestaan Mikkonen dj-iltojen antia.

Molempina liveiltoina musiikkia on luvassa noin puolentoista tunnin ajan.

Vaikka poikkeusajan rajoituksia hiljalleen puretaankin, on tilausta "etäbileille" yhä. Tuuttila näkee dj-liveillan kaltaisen tapahtuman lisäävän tasa-arvoa entisestään.

– Se on hieno mahdollisuus heille, jotka eivät halua lähteä ulos. Voi kokea keikkailua turvallisesti kotona, hän toteaa.

Miltä koronarajoitukset ja poikkeusaika Ilkka-Pohjalaisen dj-vieraista on tuntunut?

– Aika vaikealta, Tuuttila myöntää.

– On kuitenkin oppinut arvostamaan asioita eri tavalla, Mikkonen jatkaa.

Tuuttila ja Mikkonen ovat tehneet dj-hommia yhdessä vuodesta 2016 lähtien. Tuuttila on tehnyt töitä dj:nä jo parinkymmenen vuoden ajan.

Lisää aiheesta

Kommentoi