Uutiset

Ilkka-Pohjalainen palkkaa 30 kesäsijaista – toimittajia haetaan myös paikallislehtiin

Kesäsijaisia haetaan erilaisiin toimittajan työtehtäviin sekä valokuvaajan ja sivunvalmistajan työtehtäviin.
Kesäsijaisia haetaan erilaisiin toimittajan työtehtäviin sekä valokuvaajan ja sivunvalmistajan työtehtäviin.
Kuva: Tomi Kosonen
Jaa artikkeli

Ilkka-Pohjalainen palkkaa kesäksi 2022 toimitukseensa noin 30 työntekijää kesäsijaisiksi. Kesäsijaisia haetaan erilaisiin toimittajan työtehtäviin sekä valokuvaajan ja sivunvalmistajan työtehtäviin.
Hakuaika jatkuu ystävänpäivään helmikuun 14. päivään asti.

Suurin osa kesäsijaisten työpaikoista sijoittuu Seinäjoen ja Vaasan toimituksiin. Myös aluetoimituksiin Kauhajoelle, Alavudelle, Alajärvelle ja Kauhavalle haetaan tekijöitä.

– Teemme joka kesän päätteeksi palautekyselyn meillä olleille kesäsijaisille. Palaute saa hyvälle tuulelle joka kerta. Alalle opiskelevat, usein uransa alkuvaiheessa olevat toimittajat arvostavat vastuuta ja tukea, mitä pystymme toimituksessamme tarjoamaan. Kesäsijaiset ovat erityisesti pitäneet siitä, että pääsevät runsaasti toteuttamaan itse ideoimiaan juttuaiheita, kertoo Ilkka-Pohjalaisen toimituspäällikkö Teemu Lampinen.


Koronan kanssa eläminen on sävyttänyt toimituksen työtä jo kahtena kesänä. Tulevalta kesältä odotetaan, että valinta etätyön ja lähityön kesken olisi vapaata, eikä koronatilanteen pakottamaa. Korona-aika on kuitenkin opettanut sen, että toimituksen työtäkin pystyy tekemään joustavasti eri tavoin.

Ilkka-Pohjalaisen toimituksen lisäksi samalla haulla etsitään kesätoimittajia myös I-Mediat Oy:n paikallislehtiin Kauhavalla, Alavudelle, Alajärvelle, Kristiinankaupunkiin ja Jurvaan.

Tehtävistä kiinnostuneet hakijat voivat jättää hakemuksensa Ilkka-Yhtymän rekrytointisivujen kautta.

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje