Kauhavan hyvinvointikeskus on kohonnut kolmeen kerrokseen – Rakennus viilennetään poikkeuksellisella tavalla

Rakennustoimisto Hämäläiset OY:n vastaava työnjohtaja Juhamatti Nurmela ja Kauhavan Hyvinvointikeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ristaniemi raottavat pääoven muovisuojia. Taustalla näkyvät aula ja ilmoittautumistiski.
Rakennustoimisto Hämäläiset OY:n vastaava työnjohtaja Juhamatti Nurmela ja Kauhavan Hyvinvointikeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ristaniemi raottavat pääoven muovisuojia. Taustalla näkyvät aula ja ilmoittautumistiski.
Kuva: Mia Kärkkäinen
  • Mia Kärkkäinen

Harmaita harkkoseiniä, paljaita betonilattioita ja käytävillä roikkuvia johtokieppejä. Tehokkaasti hohtavat ledivalonauhat kiertävät katon rajassa, eivät menneen joulun jäljiltä vaan nykyaikaisena työmaavalaistuksena Sellainen on tammikuun alun näkymä Kauhavalle rakennettavan hy.

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.