Poliisi vaitonainen Järvenpään laukauksista

JÄRVENPÄÄ

Poliisi on vaitonainen Järvenpäässä viime yönä tapahtuneen epäillyn ampuma-aserikoksen ja törkeän pahoinpitelyn yrityksen tutkinnasta. Poliisi kertoi lauantaina hieman iltakahdeksan jälkeen, että Järvenpään keskustasta oli kuulunut laukauksia. Hätäkeskus sai asiasta useita ilmoituksia.

–  Poliisilla on tietoa mahdollisesta epäillystä tekijästä, mutta häntä ei ole toistaiseksi tavoitettu. Tässä vaiheessa poliisi tutkii tapahtunutta rikosnimikkeillä ampuma-aserikos ja törkeän pahoinpitelyn yritys, kertoi komisario Jarmo Ojala Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta tiedotteella myöhään lauantai-iltana.

Tapahtuneesta, epäillystä tekijästä tai hänen löytymisestään ei voi vielä kertoa tarkempaa tietoa tutkinnallisista syistä, sanoi rikoskomisario Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisista STT:lle sunnuntaina aamulla. Tutkinnanjohtaja tiedottanee asiasta lisää viimeistään maanantaina, Kauppinen lisäsi.

Ojala kertoi STT:lle hieman puolenyön jälkeen, ettei kukaan loukkaantunut tilanteessa. Ojalan mukaan poliisipartioiden Pajalan alueella tekemät tarkastukset tuottivat vihjeitä epäillystä tekijästä.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä ja silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

KommentoiLuetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi