Juhannuksen paluuliikenne vilkasta iltapäivällä, etelässä aurinkoista, pohjoisessa epävakaista – kova tuuli ja sade hillitsivät juhlintaa Oulun alueella

HELSINKI

Juhannuksen paluuliikenne on vilkkaimmillaan tänään iltapäivällä kello 14–19 välillä, arvioidaan valtakunnallisesta tieliikennekeskuksesta.

Paluuliikenne sujuu kuitenkin torstain ja perjantain menoliikennettä jouhevammin, sillä osa mökille lähteneistä jää loman viettoon. Paluuliikenne jakautuu myös pidemmälle ajalle kuin menoliikenne.

Tieliikennekeskuksen mukaan tuntuvia ruuhkia ei ole odotettavissa, mutta liikenne on vilkasta perinteisesti liikennöidyillä valtateillä 3, 4 ja 5.

Ajokeli on maan eteläosissa aurinkoinen, mutta Pohjois-Suomessa on pilvisempää ja sateista. Tuuli on voimakasta laajalti koko maassa, ja osassa maata on annettu puuskavaroituksia. Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta ja tuulen nopeus puuskissa on 15 metriä sekunnissa, varoittaa Ilmatieteen laitos.

Kova tuuli ja sade hillitsivät juhlintaa Oulun alueella, jossa lauantain ja sunnuntain välinen juhannusyö sujui rauhallisesti verrattuna aiempiin, kertoi Oulun poliisilaitos varhain sunnuntaiaamuna. Poliisin mukaan väkeä oli alueella vähänlaisesti liikkeellä.

KommentoiLuetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi