Moottoripyöräilijät vakavissa onnettomuuksissa pyhänä – Sulkavalla motoristi kuoli

SASTAMALA/SULKAVA

Moottoripyörän kuljettaja kuoli Sulkavalla Etelä-Savossa sunnuntaina iltapäivällä. Moottoripyöräilijä törmäsi Pulkkilantien ja Kirkkotien risteyksessä liikennemerkkiin, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

Moottoripyörää kuljettanut 1950-luvulla syntynyt mies todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Mies oli kotoisin Pohjois-Savosta.

Poliisin tapahtumapaikkatutkinnan ja silminnäkijöiden havaintojen perusteella moottoripyöräilijä oli kiihdyttänyt voimakkaasti Sulkavantiellä ja törmännyt Kirkkotien risteyksessä liikenteenjakajassa olevaan liikennemerkkiin.

Hätäkeskus sai tiedon onnettomuudesta hieman ennen puoli kahta sunnuntaina.

Tapahtumapaikalla on 80 kilometrin nopeusrajoitus. Poliisin mukaan tie oli sateen jäljeltä osittain märkä.

Onnettomuuspaikan kohdalla tieosuus oli noin puolen tunnin ajan suljettuna onnettomuuspaikan tutkinnan ajan. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa alkavalla viikolla.

Moottoripyörä törmäsi henkilöauton takapuskuriin

Sastamalassa Pirkanmaalla moottoripyörä ja henkilöauto kolaroivat iltapäivällä. Moottoripyöräilijä törmäsi henkilöauton perään, pelastuslaitokselta kerrotaan. Hän loukkaantui onnettomuudessa.

Kolari sattui valtatiellä 12 Hautaantien risteyksessä, muutamia satoja metrejä Tampereen suuntaan. Ajoneuvot ajoivat Tampereen suuntaan.

Palopelastajien lähijohtaja kertoo, että osallisia on kolme. Motoristi ajoi pelastusjohtajan mukaan matkapyörää yksin, henkilöautossa oli kaksi ihmistä.

Pelastuslaitoksen mukaan yksi kaista oli poikki noin puoli tuntia. Tie aukesi kello 15.

Tieosuudella on satasen nopeusrajoitus, ja ajokeli oli pelastuslaitoksen mukaan aurinkoinen ja kuiva.

KommentoiLuetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi