MTV:lle uusia ajankohtaisohjelmia ja uutisten uudistus – "Katsojat ovat muuttumassa kuluttajiksi"

MTV uudistaa uutistarjontaansa. Muutokset tulevat voimaan syksyn ja ensi vuoden alun aikana.

Muutoksia tulee mtv.fihin, nettitelevisioon, tv-uutisiin ja Huomenta Suomeen.

Huomenta Suomi, Seitsemän ja Kymmenen uutiset, Sää ja Tulosruutu saavat loppuvuodesta uudet ilmeet ja studiot. Samalla Huomenta Suomi palaa Helsingin keskustasta Pasilan Pöllölaakson uusiin uutisstudioihin.

Jo syksyn aikana MTVuutiset.fi korvaa mtv.fi-palvelun. MTV Uutiset -mobiilisovellus uudistetaan myöhemmin. Nykyisen nettitv:n MTV Katsomon uudeksi nimeksi tulee loppuvuodesta MTV ja osoitteeksi MTV.fi.

Uusia palveluja ovat MTV uutiset live. Se aloittaa ensi vuoden alkupuolella. Se on ympärivuorokautinen palvelu, jota voi katsoa netistä, mobiilipalvelusta tai suoratoistopalvelu C Moresta.

Uusia ajankohtaisohjelmia

Luvassa on myös uusia ajankohtaisohjelmia. Ensimmäisenä niistä aloittaa Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan keskusteluohjelma Studio sekä Jaakko Loikkasen Asian ytimessä.

Syynä uudistuksiin on televisionkatselussa tapahtumassa oleva muutos.

MTV:n toimitusjohtaja ja Mediahub Helsingin uusi hallituksen puheenjohtaja Jarkko Nordlund sanoo, että katsojat ovat muuttumassa kuluttajiksi.

Uudistusten myötä suorien lähetysten määrä moninkertaistuu ja uutispalvelu muuttuu aiempaa reaaliaikaisemmaksi.

Luvassa on myös lisää tekijöitä. Yhtiö sanoo, että sisällön lisääntyessä myös uutisten tekijäjoukkoa vahvistetaan uusilla rekrytoinneilla.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa