Perussuomalaisten Riikka Purra vielä epävarma puoluejohtajaksi pyrkimisestään

HELSINKI

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra kertoo Twitterissä, ettei vielä osaa vastata puolueen johtopaikkoja koskeviin yhteydenottoihin.

–  Kiitos yhteydenotoista koskien ehdokkuuksia. En osaa vielä vastata. Kerron, kun osaan, Purra kirjoittaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi-Halla-aho ilmoitti eilen pitkän punninnan jälkeen, ettei hän pyri jatkokaudelle puolueen puheenjohtajana. Purra kommentoi Halla-ahon ilmoitusta sanomalla olevansa pettynyt päätöksen takia, mutta ymmärtävänsä ja kunnioittavansa sitä.

–  Arvostan suuresti hänen tekemäänsä työtä ja olen kiitollinen, että olen saanut työskennellä hänen kanssaan, Purra kirjoittaa.

Perussuomalaisilla on puoluekokous Seinäjoella elokuussa, jolloin puolueelle valitaan siis uusi puheenjohtaja.

Perussuomalaisten varapuheenjohtajistosta toistaiseksi ainoastaan Juho Eerola on ilmoittanut olevansa jonkin verran kiinnostunut puheenjohtajan paikasta. Arja Juvonen on Purran tavoin ilmoittanut olevansa toistaiseksi epävarma.

Europarlamentaarikko Laura Huhtasaari puolestaan ilmoitti eilen STT:lle, ettei aio tavoitella perussuomalaisten puheenjohtajuutta. Hän ei ole myöskään kiinnostunut varapuheenjohtajuudesta.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ei ole kommentoinut omia aikeitaan puheenjohtajakilvan suhteen.

Kommentoi


Luetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa