Seinäjoen Ideapark julkisti pitkän listan: Nämä liikkeet aloittavat toimintansa uudessa kauppakeskuksessa – Mukana uusia kansainvälisiä yllätysnimiä

Seinäjoen Ideaparkin rakennustyöt etenevät aikataulun mukaisesti, yhtiö tiedottaa.

– Rakennusurakka valmistuu siten, että kauppakeskuksen avajaiset pidetään marraskuussa 2019. Valmistuessaan Seinäjoen Ideapark on kokonaispinta-alaltaan noin 7 hehtaarin kokoinen ja laajennusvaraa tontilla on vielä yli 10 hehtaariin asti, Ideaparkin tiedotteessa todetaan.

Seinäjoen Ideaparkiin tulee yli 100 liikettä kaikilta eri toimialoilta. Päivittäistavaratarjonnasta vastaa yli hehtaarin kokoinen K-Citymarket, viihdepuolta edustaa muun muassa sisähuvipuisto Duudsonit Activity Park, salibandyyn ja muuhun urheiluun soveltuva sport-areena, virtuaaliteknologiaa hyödyntävä viihdekeskus sekä tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu noin 2000 neliön ja yli 10 metrin korkuinen keskusareena.

Seinäjoen Ideaparkiin on tulossa jo alueella toimivien liikkeiden lisäksi myös muutamia alueelle kokonaan uusia toimijoita kuten muun muassa urheilun ja vapaa-ajan ketjut XXL, Stadium, Top Sport ja Luhta Brand Store.

Myös muodin puolelle tulee uusia kansainvälisiä toimijoita, joiden nimet julkaistaan myöhemmin. Kodinkone- ja elektroniikkapuolelta isoimmat toimijat ovat muun muassa Power ja Clas Ohlson, sisustuspuolelta ovat Jysk ja Masku.

Ideaparkiin tulee myös alueen ylivoimaisesti suurin ravintola- ja kahvilatarjonta sisältäen sekä alueella jo toimivia ketjuja että myös uusia toimijoita kuten esimerkiksi sushi & buffet ravintola Luckiefun´s ja premium konsepti Friends & Brgrs.

Kauppojen, ravintoloiden ja viihdepuolen ohella Ideaparkissa tulee olemaan myös arkipäivän palveluita kuten päiväkoti, isompien lasten iltapäiväkerho, apteekki, optikkoja, partureita ja terveyspalveluita.

– Liiketiloista noin 75 prosenttia on jo vuokrattu ja varattuja tiloja on jo 85 prosenttiin asti, Ideaparkista kerrotaan.

KommentoiLuetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi