Suomessa kaksi koronarokoteannosta on saanut liki 69 prosenttia yli 12-vuotiaista – uusien koronatartuntojen määrästä ei lauantaina tietoa

HELSINKI

Suomessa kaksi koronarokoteannosta on saanut 68,6 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kaksi rokoteannosta on tähän mennessä saanut yli 3,35 miljoonaa ihmistä. Eilisen jälkeen toisen koronarokoteannoksen on saanut yli 17  600 ihmistä.

Ensimmäisen annoksen osalta rokotuskattavuus on 83,6 prosenttia, eli ensimmäisen annoksen on Suomessa saanut noin 4,09 miljoonaa ihmistä. Ensimmäisten koronarokoteannosten määrä nousi eilisestä noin 3  400:lla.

Uusien tartuntojen määrästä ei lauantaina tietoa

THL:n tiedonhallintajohtaja Aleksi Yrttiaho on vahvistanut STT:lle, että THL:n tiedot varmistetuista uusista koronavirustartunnoista eivät päivittyneet tänään.

Yrttiaho arvioi, että uusien koronatartuntojen määrä täydentynee THL:n verkkosivuille huomenna automaattisesti. THL:n viikonvaihteen lukujen päivittymisessä on ollut aiemminkin viiveitä.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa tähän mennessä reilut 138  500.

---

Korjattu klo 14.11: Juttua on korjattu, sillä THL:n järjestelmän luvut olivat perjantaisia. Virhe on korjattu otsikosta, jutun tekstistä ja kuvatekstistä.

Kommentoi


Luetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Kotimaan uutiset
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa