Uusi Inari -paikallislehtiprojekti toteutuu

Uusi Inari -paikallislehtiprojekti toteutuu helmi–maaliskuussa. Työryhmä saavutti joukkorahoituskampanjalleen asettamansa minimitavoitteen maanantaina alkuillasta.

Vaikka minimitavoite oli lähellä jo sunnuntai-iltana, yllätti tiukka loppukiri kahdeksanhenkisen työryhmän.

– Olo on kuin puulla päähän lyöty. Niin upealta tuntuu! Nyt näkee, että Uikkarin eteen tekemämme valtava työmäärä ei ole mennyt hukkaan", työryhmän jäsen Aleksi Tuomola sanoo.

Minimitavoitteen saavuttaminen Mesenaatti-joukkorahoituspalvelussa tarkoittaa sitä, että Uuden Inarin (http://www.uusiinari.fi) toimitus aloittaa välittömästi valmistautumisen lehden täysipäiväiseen julkaisuun. Helmikuun puolivälissä toimitus matkustaa Inariin, jossa toimittajat ja kuvaajat tekevät paikallislehteä noin kuukauden ajan.

– Taitaa tulla käyttöä uusille toppavaatteille ja kylmää sietäville kuvausvarusteille. Osa porukasta säntäsi heti maanantaina takkikaupoille, Tuomola kertoo.

Joukkorahoituskampanja jatkuu uudenvuoden yöhön asti. Saavutettu 11 000 euroa kattaa toimitustyön välttämättömimmät kulut. Sen ylittävällä summalla toimitus pystyy kehittämään julkaisunsa ulkoasua ja juttutyyppejä.

Noin 250 tukijan joukossa on yksityishenkilöitä ja joitakin yrityksiä eri puolilta Suomea.

KommentoiLuetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Kotimaan uutiset
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa