Lapualainen Jari Komssi ja seinäjokelainen Juha Järvenpää maistoivat ensimmäistä kertaa elämässään kengurunlihaa – Tämä oli miesten ensireaktio

Iso-Britanniasta käsintehtyine herkkuineen Seinäjoelle saapunut Sophie len Uregelaas kertoi kiertävänsä markkinoita Suomessa koko kesän.
Iso-Britanniasta käsintehtyine herkkuineen Seinäjoelle saapunut Sophie len Uregelaas kertoi kiertävänsä markkinoita Suomessa koko kesän.
Kuva: Elena Mikkilä
Jaa artikkeli

Seinäjoella viikonloppuna järjestettävät Kansainväliset suurmarkkinat saivat ihmiset liikkeelle heti torstain avajaispäivänä. Seinäjokelainen Juha Järvenpää oli saapunut markkinoille lounastamaan lapualaisen työkaverinsa Jari Komssin kanssa. <...

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje