Juha Järvelin hakee Poliisikoulun rehtoriksi

  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

Tampereen Hervannassa toimivan Poliisimattikorkeakoulun rehtorin virka on määräaikainen. Virka on vapautunut hakuun, kun nykyisen rehtorin Kimmo Himbergin virkakausi on päättymässä.

Juha Järvelin on oppiarvoltaan hallintotieteiden tohtori. Hän työskentelee Pohjanmaan poliisilaitoksen rikoskomisariona Alavudella. Viran muut hakijat ovat:

Filosofian tohtori Laura Aalberg, oikeustieteen lisensiaatti Petri Alkiora, filosofian lisensiaatti Kakariina Juhola, filosofian tohtori Juha Kettunen, hallintotieteiden maisteri Tero Kuorikoski, yhteiskuntatieteiden tohtori Kari Laitinen, diplomi-insinööri Raimo Lantelankallio, kasvatustieteiden tohtori Henry Leppäaho, kauppatieteiden tohtori Minna Mattila, kasvatustieteiden tohtori Raija Meriläinen, psykologian tohtori Päivi Merjonen, psykologian lisensiaatti Marja-leena Meronen, kasvatustieteiden maisteri Virpi Mustonen, yhteiskuntatieteiden tohtori Marko Viitanen ja oikeustieteen maisteri Juha Vuorela.

Poliisimattikorkeakoulu vastaa poliisien peruskoulutuksesta sekä jatko- ja täydennyskoulutuksesta sekä alan tutkimustoiminnasta. Rehtorin tehtävänä on johtaa ja kehittää koulun toimintaa. Rehtori tekee myös opiskelijavalintaa koskevat päätökset.

REIMA LUUKKANEN

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje