Raippaluodossa aletaan panna olutta

Jaa artikkeli

Raippaluodon Klobbskatin alueelle ollaan perustamassa olutpanimoa.

Kvarken Brewery -nimiseen panimoon tulee 500 litran keittolaitteet oluen valmistamista varten.

– Aluksi olutta on tarkoitus panna pari kertaa päivässä kahdesti viikossa, kertoo panimon perustajiin kuuluva Patrik Willför.

Willförin lisäksi yrityksessä ovat mukana Patrik Björkman ja Tore Björkman.

Valmistettavat oluet ovat yhä suunnitteluvaiheessa.

– Portteri on jo valmis, mutta kehitettävänä on vielä pari vaaleampaa vaihtoehtoa, Willför sanoo.

Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Kvarken Breweryn oluita pääsee maistamaan kesällä Raippaluodon ja Vaasan ravintoloissa sekä Mallas Kabackassa Seinäjoella.

– Lainsäädännön mukaan emme saa myydä itse muille kuin kaupoille ja ravintoloille, toteaa Willför.

MIRIAM HUOVILA

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Kommentoi

    Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje