Koronatilanne on parantunut Järvi-Pohjanmaalla ja se tuo monia helpotuksia erityisesti Vimpeliin, katso koko lista muuttuvista suosituksista

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella voidaan luopua monista käytössä olleista koronarajoituksista marraskuun alusta alkaen, kunhan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä ja kasvomaskien aktiivisesta käytöstä huolehditaan.

Höllentyvät rajoitukset tuovat helpotuksia erityisesti Vimpelissä käytössä olleisiin rajoituksiin.

Nämä toiminnot palaavat marraskuun alusta alkaen:

Vimpelin liikuntahalli

Vimpelin liikuntahallin kuntosalin käyttöönotto 2.11., enintään 10 henkilöä

Vimpelin elokuvateatterin toiminnan käynnistyminen

Vieresniemen julkisen saunan käyttöönotto pienryhmille, enintään viisi henkilöä

Vimpelin Toimelan keittiön jakelulinjaston avaaminen

Vimpelin työpaja Apajan toiminta jatkuu taas

Ikäihmisten päivätoiminnat alkavat koko alueella

Kehitysvammaisten toimintakeskuksissa jatketaan toimintaa pienryhmissä

Akuuttiosastolla vierailuista sovitaan joustavasti puhelimitse numerosta 06 2412 7777, ja vierailijoille annetaan suojaimet osastolle tulon yhteydessä. Vierailut sallitaan potilashuoneissa.

Tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen yksiköissä voi vierailla oireettomana ja suojautuneena. Omaisen saapuessa asumisyksikköön hoitaja opastaa suojautumisessa ja ohjaa vieraan asukkaan omaan huoneeseen.

Intervallijaksoissa palataan aikaisempiin suojattuihin käytäntöihin Intervalliosastolla, Lintukodissa, Sateenkaaressa ja Tuulikellossa.

Alueen kaikissa lukioissa opiskelu jatkuu lähiopetuksena. Lukiot ovat varanneet kasvomaskeja opiskelijoilleen. Opiskelijoita suositellaan kuitenkin ottamaan mukaan myös omia kasvomaskeja.

Vimpelin esi- ja perusopetukselle on annettu aiemmin ohjeet etäopetukseen siirtymisestä, mikäli tartuntatilanne pahenee. Mikäli esi- ja perusopetus siirretään etäopetukseen, tai oppilas on määrätty karanteeniin, oppilaille järjestetään ateriajakelu. Vimpelin kansalaisopisto ja musiikkiopisto toimivat niin kauan, kun koulut ovat toiminnassa.

KommentoiLuetuimmat paikallisuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Paikallisia